Recenzije

Recenzija Jyskovih proizvoda za kućanstvo (1. dio)

Danas jedan malo drugačiji post. U zadnje mi se vrijeme “nakupilo” nešto Jyskovih proizvoda za kućanstvo (volim kupovati u Jysku, a ne odmaže i činjenica što mi je u krugu tridesetak kilometara to jedina trgovina sa sličnim stvarčicama) pa sam odlučila napisati malu recenziju. 🙂 Imam materijala i za drugi dio pa ako vas zanima, javite.

Krenimo onda redom:


Što kaže Jysk?
Materijal: čelik
Veličina: širina – 55 cm, dužina – 182 cm, visina – 105 cm
Boja: bijela, plava

Prilično čvrst (pada tek ako sav teret stavite na jednu stranu, ali to bi se dogodilo i puno skupljim stalcima), jednostavno se sklapa i posprema, a ima odličnu cijenu! Samo 90 kuna. 🙂 Prostora za sušenje ima dovoljno; meni taman stanu dvije ture rublja. Jedina zamjerka je malo komplicirano pakiranje u kojem dolazi (trebalo mi je 15 minuta da skinem sav taj najlon u kojeg je bio umotan; ne znam, možda sam ja smotana pa nisam skužila jednostavniji način od čupanja plastike, ha ha ha).

Ocjena: 5/5
Što kaže Jysk?
Tip: držač za ručnike i kuke
Materijal: ABS-plastika
Veličina: širina – 3.5 cm, visina – 6 cm, dubina – 2 cm
Boja: bijela, siva, crna
Upotreba: unutra


Ove sam kukice već nahvalila na blogu, ali ću ih još jednom spomenuti jer su stvarno odlične. 🙂 Super drže (naravno, do propisane težine) i nema bojazni da će se odlijepiti. Ako ste kliknuli na link, vidjeli ste da mogu poslužiti za svašta. 🙂 Cijena im je 12,95 kuna, ali su često na sniženju od 10 kuna. U pakiranju su 3 komada.
Ocjena: 5/5
Što kaže Jysk?
Materijal: 100% polipropilensko vlakno
Veličina: razne (10x20x5cm; 14x24x8cm; 20x30x11cm; 24x34x15 cm)
Boja: crna, bijela, razne boje


Košarice ste prvi put mogli vidjeti kad sam pisala o organiziranju komode za presvlačenje bebe, ali i u postu o organiziranju hladnjaka. Koristim ih još i u ormaru, u kuhinjskim elementima, ma svugdje. Malo je reći da sam njima oduševljena. Čvrste su (jedna mi je napukla tek kad sam sav teret, skoro kilogram, prebacila na istu stranu i podigla je), a cijena im je super povoljna – male koštaju svega tri kune (ostale su po 5, 8 i 12 kuna).
Ocjena: 5/5
Što kaže Jysk?
Materijal: plastika, poliestersko vlakno
Veličina: dužina – 58 cm

Ja ga ne koristim za skupljanje prašine, nego za “čišćenje” paučine pa ne znam u kojoj mjeri prašinu skuplja, a u kojoj je rastrese, ali za paučinu je sasvim pristojan. Jedino bih voljela da ima nešto dulju dršku. Cijena mu je 10 kuna, a do 1.3. je na sniženju od 5 kuna.
Ocjena: 4.5/5
Što kaže Jysk?
Materijal: plastika
Veličina: širina – 2 cm, dužina – 8 i 11 cm
Boja: antracitno siva, svijetlosiva


Iako sam prije vrećice hrane (npr. krušne mrvice, šećer…) zatvarala kvačicama za rublje ili ih sipala u spremnike, sada ih zatvaram ovim kvačicama. Prilično su čvrste i odlično drže, nekad čak i prečvrsto pa ih je teže razdvojiti. Uglavnom, s obzirom na cijenu i količinu (15 kuna – 30 komada), dobra investicija. 🙂

Ocjena: 4/5
I to je to. Kao što sam gore napisala, ako vas zanima recenzija još kojeg proizvoda, samo napišite. Koristite li i vi proizvode iz Jyska? S čime ste zadovoljni, a s čime baš i ne?

P.S. Sve su fotke preuzete s Jyskove stranice, točnije linkova u naslovu proizvoda.

6 thoughts on “Recenzija Jyskovih proizvoda za kućanstvo (1. dio)

  1. Super su stvarčice i stvarno su povoljne. Sigurno ću da ih nakupujem kad se uselimo u novi stan, posebno te korpice za koje sam se uverila da su baš praktične, a stvarno ne mogu da budu jeftinije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.