Organizacija

6 načina za organiziranje pomoću fascikala

Fascikli, registratori, košuljice… 🙂 Ako neko vrijeme pratite moj blog, vjerojatno ste uvidjeli moju opsesiju ovim stvarčicama, ha ha ha. Danas vam zato donosim post o organiziranju pomoću fascikala, odnosno 6 načina na koje ih možete iskoristiti u planiranju i organiziranju (klikom na naslov možete vidjeti post o njihovoj izradi).

Pa, krenimo redom…

1. Planer
Nikamo bez planera, ha? Za one koji bi stalno nešto mijenjali, izbacivali i ubacivali najbolji je fascikl s prstenovima.

Recepte možete organizirati na nekoliko načina (digitalno, u kutijice…), no meni se, naravno, najviše sviđa organizacija pomoću fascikla. 🙂

Za sve buduće mladenke, planer za vjenčanje je neizostavan alat u organizaciji vjenčanja. Ako imate volje i vremena, možete ga napraviti same. Sve što vam treba je računalo, printer, papir, besplatni predlošci i, naravno, fascikl!

Ako ste ikad imali problema s pronalskom nekog računa ili jamstva za uređaj, njihovim pospremanjem u fascikl takvih problema vjerojatno više nećete imati. 🙂

5. Fascikl za bilješke i materijale s predavanja
Organizacija bilježaka i materijala s predavanja za sve je školarce i studente vrlo važna. Naravno, najjednostavnije ih je organizirati u fascikl!

6. Fascikl za važne dokumente
I na samom kraju, u fasciklu možete držati i važne dokumente kao što su rodni listovi, domovnice, diplome, svjedodžbe, putovnice itd.

Naravno, pomoću fascikla možete organizirati još priličan broj stvari, npr, CD-e i DVD-e (ako ih imate), financije, dječje radove…

Koristite li i vi fascikle u organizaciji i koji vam je način najdraži?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.