Organizacija

Najbolji savjet za slaganje majica!

Ovaj mi je trik iliti lajf hek toliko odličan da sam mu odlučila posvetiti cijeli post!
Radi se o meni dosad najboljem savjetu za slaganje odjeće, odnosno majica. Ako vas živcira to što vam majice u ormaru nisu lijepo poslagane, a ne da vam se kupovati ili raditi pomagalo za slaganje (ono koje ima Sheldon), za vas imam jedno jednostavno rješenje.
Jednostavni trik za slaganje majica.

Trik sam vidjela na JuTjubu (ne sjećam se sad točno na kojem kanalu; jedino mi je u sjećanju ostalo da je dotična to naučila u trgovini odjećom u kojoj je radila). Daklem, sve što vam treba je ploča za pisanje, kartonski fascikl ili bilo što pravokutnog oblika!

Ploča za pisanje kao alat za slaganje majica
Majicu raširite po ravnoj površini i kraj ovratnika stavite ploču.
Ploča za pisanje kao alat za slaganje majica
Presavinite rukave kao što biste i normalno napravili.
Ploča za pisanje kao alat za slaganje majica
Izvadite ploču i presavinite donji dio.
Ploča za pisanje kao alat za slaganje majica
Ta-daa! Funkcionira s gotovo svim veličinama, a ako majicu presavinete još jednom, možete ih poslagati i vertikalno (prema KonMari metodi).
Ploča za pisanje kao alat za slaganje majica
Ja sam oduševljena! Nema više hrpa čudnog izgleda, sve izgleda kao u trgovini. 🙂
Znate li za ovaj trik? Kako vam se čini?
Uživajte u vikendu!

6 thoughts on “Najbolji savjet za slaganje majica!

  1. Sviđa mi se trik.
    Ja sam odustala, jer kad tražim neku majicu, šest ih izvadim.
    Sad jednostavno složim svako toliko sve, jer ne traje pristojan izgled baš dugo;)

  2. Ja većinom one majice koje nosim trenutno (zimi deblje, ljeti ove s kratkim rukavima) objesim na vješalicu (jer ne volim kad mi se vide crte od slaganja). Ostale pospremim na hrpice (i/ili složim vertikalno) i ne diram pa mi se sviđa što uz pomoć ovog trika to sve uredno izgleda. ☺

  3. Haha i ja tako, držim na vješalici one koje trenutno nosim, a one za po doma su posložene po peesu jer sam radila u butiku s odjećom pa sam se ispraksirala. Ali dobra ideja za one koje imaju problema sa slaganjem odjeće. Po meni čak i bolja od one Sheldonove.

  4. Taj mi je trik super mislim da ga je mama davno u nekom dućanu vidjela, nekad ga koristim nekad ne. Kako nosim majice XS ili S moram malu A5 bilježnicu koristiti pa mi dosadi hahaha. Makar, naučila sam otprilike na koju širinu slažem ljetne, a na koju zimske tako da dosta uredno izgleda jeej 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.