Organizacija

5 načina za korištenje kukica

Kukice su jedan od mojih najdražih organizacijskih predmeta, a u stanu sam ih koristila na više načina. Osim onih očitih, npr. za vješanje kaputa u predsoblju i ručnika u kupaonici, poslužile su i za druge namjene.
5 načina za korištenje kukica

Kukice - držanje DIY stalka za nakit u ormaru
Kukice - vješanje gumica za kosu u kupaonskom ormariću
Kukice -  držanje pribora za čišćenje
Kukice - vješanje gumenih rukavica u ormariću ispod sudopera
Kukice - držanje pribora za zamatanje darova
Trenutno mi na pamet pada još nekoliko ideja koje nisam iskoristila u stanu (ali ću se njima sigurno poslužiti u kući).
Pri kupnji kukica pažnju obratite na njihovu kvalitetu, a u obzir morate uzeti i težinu stvari koje ćete na njih objesiti. Ako ćete vješati nešto teže, bolji su izbor kukice koje se pričvrste na zid vijcima; one koje se lijepe (poput ovih iz Jyska) ipak koristite za lakše predmete.
Koristite li i vi kukice u svom kućanstvu? Preferirate li one koje se pričvršćuju ili lijepe?

6 thoughts on “5 načina za korištenje kukica

  1. Ja sam zakacila jednu u unutrasnjost kuhinjskog ormarica i onda sam na nju zakacila kesu sa plasticnim vrecicama koje koristim za smece. Isto sam uradila i sa platnenim cegerima za kupovinu, a imam i jednu u ormaru sa odecom. Na nju sam zakacila korpicu sa hulahopkama. Vrlo korisne stvarcice koje uvek volim da imam u steku!

  2. Obozavam kukice, posebno samoljepive! Jedna ideja, kako nisam htjela bušiti ulazna vrata a volim imat dekorativnu visilicu vani na vratima, zalijepila sam na vrhu vrata jednu kukicu naopačke te na nju objesila (da traka na kojoj visi visilica vani ide preko gornjeg dijela vrata unutra do kukice) moje sezonske visilice 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.