DIY, Jednostavne dekoracije, Uređenje doma

Jednostavni adventski vijenac (br. 2)

Božićno vrijeme nam se opasno približava. Moram priznati da još baš nisam u nekom posebnom božićnom raspoloženju, ali kao i svake godine prvi mi je zadatak napraviti adventski vijenac. 🙂 (Nisam još sigurna, ali nadam se da ću vas i ovog prosinca svaki petak “uveseljavati” blagdanskim postovima; baš mijenjam mišljenje o količini postova do kraja godine, znam).

Vijence koje sam radila prethodnih godina, možete vidjeti ovdje, ovdje i ovdje. Sve brze i jednostavne ideje. 😊

Ništa, prijeđimo mi na postupak izrade ovogodišnjeg vijenca (izrada je tako jednostavna da sam se uopće dvoumila bih li ovome posvetila post na blogu, ali ok, možda nekome pomogne – spas u zadnji čas, hehe). 😊

Daklem, za izradu će vam trebati neki podložak za tanjure (moj je iz Ikee), tanjur, grančice čempresa (ili bilo koje druge grančice koje “vuku” na Božić; mi čempres imamo u dvorištu pa sam samo natrgala par grančica), 4 svijeće (prave ili na baterije) i ukrasi po želji (ja sam se odlučila za male češere koje imam valjda već 150 godina).

Najprije pripremite sav materijal.

Tanjur stavite na podložak, a na tanjur rasporedite lišće.

Na lišće stavite svijeće i sa strane 2 češera. 😊😊

DIY adventski vijenac

Eto, jesam rekla da je ovo brzo i jednostavno? Ne morate ništa lijepiti, sve potrebno već sigurno imate kod kuće (ili možete improvizirati), a i vijenac je kidz frendli; ne može se ništa posebno uništiti ili zapaliti. Sofi ga još nije demontirala, hahahahah.


Kakve vi vijence pravite ove godine?

Do idućeg petka,
vaša Petra P.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.